Helmond
   
 
Cursus Haarinvlechten
Leer de haren van je dochter voortaan zelf invlechten
€75 per cursist  
 

De cursus wordt bij mij thuis in huiselijke kring gegeven. De tijden zijn van 08:30 uur tot 12:30 uur. De cursus is eenmalig.

De cursus gaat door bij minimaal 2 aanmeldingen en maximaal 5 aanmeldingen.  Het is natuurlijk de bedoeling dat als je naar huis gaat dat je het ook onder de knie hebt.  Het cursusgeld dient vooraf betaald te worden. Dan pas is de inschrijving geldig

Je leert 3 verschillende technieken te weten; Invlechten, opvlechten en visgraat techniek. Je leert met oefenkoppen dus geen levende modellen.

Kijk ook eens in mijn gastenboek voor reacties van andere cursisten die al geweest zijn. Meer reactie uit mijn Gastenboek

Hallo Hilde,
Na jarenlang te balen dat ik niet kan invlechten, kan ik het!!!!
SUPER BEDANKT, je hebt het ontzettend duidelijk uitgelegd en we konden het daardoor heel makkelijk oppikken.
Gisteren de cursus gedaan en vandaag loopt mijn dochter al trots rond met haar eerste vlechtjes, "kijk eens, ik heb mooie haren, mamma gedaan" zegt ze tegen iedereen die het horen wil.
Ontzettend bedankt!
Groetjes van Dynke uit Den Helder
 
Hoi Hilde,
Ik vond het (kei) leuk de cursus invlechten. Toen ik thuis kwam wilde ik gelijk gaan oefenen, heb dat dus ook gedaan met een zus van mij. Ik ben nog steeds enthousiast en bedankt voor je geduld en gastvrijheid. Als je ooit een vervolgcusus gaat beginnen, ik ben van de partij.
Groetjes,
Mirjam uit Spijkenisse (Rotterdam) - het is de moeite waard
 

Interesse?

Als je interesse hebt, kijk dan of je nog minimaal 1 persoon  kunt vinden. Ken je niemand? Geen probleem, kijk naar de beschikbare cursusdata en schrijf je gewoon in via een e-mail naar hildevancrey@magichairextensions.nl of bel 06-14612812.